Våra resor

Kryssning till Tallinn

Kryssa till Tallinn!

En 40-timmarskryssning till Tallinn med två nätter ombord och en dag i land, en perfekt kombination!

Ät gott, varva ner i relaxavdelningen, njut av underhållning natten lång och shoppa till förmånliga havspriser ombord på Tallink Siljas kryssningsfartyg Baltic Queen eller Victoria I, dessutom få uppleva en dag i Tallinn när ni kommer i hamn.

Tallinn, huvudstaden som är en spännande blandning av gammalt och nytt.
Gamla stan (Vanalinn) i Tallinn är en av de bäst bevarade hansastäderna i världen. Ett stenkast därifrån ligger stadens affärscentrum med moderna skyskrapor och lyxiga hotell, trendiga stadsdelar och stora köpcentra.

Tallinn

Det är svårt att tänka sig en mer välkomnande start än den Tallinn erbjuder när vi vandrar in genom den gamla stadsporten på Virugatan!
Där ligger blomdoften tät från den dygnetruntöppna blomsterförsäljningen och kullerstenarna ramas in av hus med långa anor i den världsarvsklassade gamla stadsdelen Vanalinn. Här skapar historiens vingslag miljöer som du inte hittar på många andra ställen och det är gångtrafikanterna som härskar i den bilfria miljön.

I hjärtat av staden, Rådhustorget, pulserar det av liv hela året. På sommaren är det omgärdat av uteserveringar, den stora ytan i skuggan av rådhuset är platsen för många evenemang och scenen används flitigt. Här möter du medeltidsklädda försäljare, riddare och gatumusiker. Sitt ner, njut av en lokal öl eller ett glas vin och bara insup atmosfären! Missa inte att ställa dig på den speciella plats som är utmärkt med en dekorerad sten där du kan se fyra kyrkspiror samtidigt!

Uppe på domberget har du en sagolik utsikt över både gamla staden och havet. Där ligger också Alexander Nevskij-katedralen som man inte ska missa att gå in i. Här uppe bodde överklassen och här finns också den gamla borgen. D
et finns mycket att uppleva i Gamla stan. Runt om i hela Vanalinn finns otaliga små gränder att besöka.

 I priset ingår:
* Bussresa tur ovh retur (vi har på-/avstigning från Östersund via Sveg - Ljusdal - Kilafors)
* Båtresa
* Del i 2-bäddshytt (insides)

Tillägg:
Fönsterhytt 150 kr per person
Enkelhytt 370 kr per person (insides)  490 kr per person (utsides)

Frukostbuffé 143 kr per person och väg
Middagsbuffé inkl. dryck 374 kr per person och väg

Avbeställningsskydd kostar 75 kr per person och måste beställas samtidigt med bokning av resan och gäller om du måste avbeställa på grund av sjukdom eller olycka som drabbar dig själv eller dina närmaste.
Vid avbeställning som styrks med läkarintyg återbetalas hela resans pris med undantag för en expeditionsavgift på 100 kr per person.
Kostnaden för avbeställningsskyddet (75 kr) återbetalas ej.

För Allmänna resevillkor se vår hemsida: Https://www.harjedalingenresor.se//info

OBS! MEDTAG GILTIGT OCH HELT PASS!
 
Bussen kör i land i Tallinn för EU-shopping.

Resan genomförs vid minst 25 deltagare.


Avresor