Våra resor

Hotellpaket fr. 1 995:-

Weekend i Stockholm med boende på Elite Palace Hotel, ett modernt hotell med ett spa utöver det vanliga, centralt beläget vid Vanadisplan i Vasastan. 
Detta nya exklusiva spa- och träningsanläggning med pool och ett stort gym på 300 kvm öppnade den 10 februari 2020. Njut av fysisk träning, mental avkoppling, hälsosam kost och välgörande behandlingar.

För den som är sugen på att shoppa under lördagen så går bussen till Mall of Scandinavia från hotellet kl. 10.30. Bussen hämtar upp vid MoS kl. 16.30 och skjutsar tillbaka till hotellet.

I priset ingår:
* Bussresa ToR
* Två nätter, del i dubbelrum på Elite Palace Hotel
* Två frukostbuffé
* Entré till Palace SPA-avdelning
* Transfer ToR Mall of Scandinavia

Tillägg:
Enkelrumstillägg: 850 kr per person

Avbeställningsskydd kostar 75 kr per person och måste beställas samtidigt med bokning av resan och gäller om du måste avbeställa på grund av sjukdom eller olycka som drabbar dig själv eller dina närmaste.
Vid avbeställning som styrks med läkarintyg återbetalas hela resans pris med undantag för en expeditionsavgift på 100 kr per person.
Kostnaden för avbeställningsskyddet (75 kr) återbetalas ej.

För Allmänna resevillkor se vår hemsida: https://www.harjedalingenresor.se//info

Fyrstjärniga Elite Palace Hotel är ett modernt hotell med ett spa utöver det vanliga, centralt beläget vid Vanadisplan i Vasastan. Hotellet har nära till Stockholms alla attraktioner men ligger också precis intill fridfulla Hagaparken och Brunnsviken. Inom gångavstånd finns många mysiga små restauranger, barer och caféer. Vana spa är en fridfull oas med pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum, spa-lounge med öppen spis och hela 300 kvm gym.
Hotellets engelska pub The Bishops Arms har ett av Stockholms bredaste öl- och whiskyutbud och en genuin pub-miljö.

Resan genomförs vid minst 25 deltagare.

Avresor