Våra resor

Grease på turné

Musikalen Grease drar ut på turné!
Den rockiga kärlekshistorien som får varje dansnerv att spritta i kroppen.
När den svenska versionen av Grease sattes upp på Nöjesteatern åkte brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på!

För regin står Staffan Götestam som även gjort den svenska översättning. Staffan som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightnin, You’re the One That I Want och We Go Together.

I Grease träffar Danny (Anton Hagman) sin Sandy (Caroline Johansson Kuhmunen) i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille.
Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor?
Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

I priset ingår:
* Bussresa ToR
* Showbiljett, sittplats 1:a balkong, Gevaliahallen, Gävle Konserthus

Tillägg:
Avbeställningsskydd kostar 75 kr per person och måste beställas samtidigt med bokning av resan och gäller om du måste avbeställa på grund av sjukdom eller olycka som drabbar dig själv eller dina närmaste. Vid avbeställning som styrks med läkarintyg återbetalas hela resans pris med undantag för en expeditionsavgift på 100 kr per person. Kostnaden för avbeställningsskyddet (75 kr) återbetalas ej.


Avreseort och tidtabell:
Färila 10.30
Ljusdal 10.45
Järvsö 11.00
Vallsta 11.20
Arbrå 11.25
Bollnäs 11.45
Kilafors 12.00
Stråtjära 12.15

Gävle Konserthus ca 13.00

Föreställningen börjar 14.00 och pågår 2 timmar och 45 minuter inklusive paus.
Åter från Gävle ca 17.00. Rast 30 minuter vis Hakkegård/Rasta Hagsta

Avresor