Våra resor

Se våra resor här.

Kryssning med m/s Cinderella

21-timmars kryssning till Mariehamn med Viking Cinderella.

16/3
Dansband: Streaplers och Sounders
Underhållning från Etagescen: **The Fantastic Four**
På scen framför Fantastic Four den bästa soulmusiken från 50- och 60-talet. Alla som ser dem blir imponerade av de klassiska fingerknäppen, dansstegen och kläderna, som har studerats in i minsta detalj.

16/4
Dansband: Titanix
Underhållning från Etagescen: Svensktoppskalaset
Succéföreställningen SvensktoppsKalaset, Sveriges största Nostalgishow, med Nordens största dansbandsartister står återigen klara för en ny konserthusturné!


Kl. 18.00 avgår kryssningsfartyg M/S Viking Cinderella Stockholm mot Åland och Mariehamn. Vi inkvarterar oss ombord i bekväma 2-bäddshytter med dusch/wc. Insideshytt utan fönster ingår i grundpriset men för en liten slant extra kan ni vakna till havsutsikt.


Buffébordet uppdukat kl. 18.00 för dem som vill förboka middagen med oss.
Sjöfrukosten serveras i buffématsalen mellan kl. 07.00-09.30 (gäller vid förbokning).

Innan ankomst till Stockholm, kl.15.15 finns tid till att besöka taxfree eller varför inte besöka SPA-avdelningen.

Dans, underhållning, exklusiv shopping, fantastisk mat och utsikt över Stockholms skärgård.
Klart du ska följa med!

Jubileumskryssning till Tallinn 23-25/2!

Härjedalingen och Tallink har under många år haft ett lyckat samarbete och det vill vi fira tillsammans med er! 
Res med Härjedalingen till Värtahamnen där Tallinks fartyg Baltic Queen väntar på att ta oss över Östersjön och Estlands huvudstad Tallinn.

Vårt reseprogram för 2020 presenteras och en 40-timmarskryssning till Tallinn med två nätter ombord och en dag i land, en perfekt kombination!

Välkommen ombord!

Kryssning med M/S Silja Galaxy - två avgångar!

Underhållning i världsklass - Takida!

Bandet släppte sitt debutalbum "Make You Breathe" år 2006. Redan året därpå kom singeln Halo från det andra albumet Bury The Lies och själva albumet släpptes 16 maj 2007. Skivan sålde platina.
I september 2009 släpptes det tredje albumet "The Darker Instinct". Skivan sålde guld fyra dagar efter att den släpptes.
Nästa studioalbum - The Burning Heart, spelades in under hösten 2010 och våren 2011. Den 12 augusti 2011 gick albumet The Burning Heart direkt in och högst upp i topp på den svenska albumlistan. Efter bara 2 veckor så hade The Burning Heart sålt guld. 

Behöver vi säga något mera?
Häng med!
Rocka, sjung med och njut medan tAKiDA underhåller från scenen!

Välkommen ombord på Silja Galaxy och kryssa under 23 timmar, tur och retur Värtahamnen, Stockholm - Åbo, Finland (ej avstigning).

Kryssning till Helsingfors
 Kryssa till Helsingfors!

Välkommen ombord på en 40-timmarskryssning till Helsingfors, du har alltid två nätter ombord och en dag i land. 
Passa på att njuta av god mat, shopping, underhållning och kanske en tur till relaxavdelningen.
På fartygen Silja Symphony och Silja Serenade finns något för alla.

Väl i Helsingfors får du 7 timmar iland till att se och uppleva staden. Finlands huvudstad är en kompakt stad som kan utforskas till fots. Staden är fylld av design, arkitektur, parker, kultur och shoppingmöjligheter. Det händer alltid något i Helsingfors, året runt.

Kryssning till Riga

Kryssa till Riga!

På fartygen Isabelle och Romantika kan du äta gott, shoppa till förmånliga havspriser och se fram emot underhållning varje kväll. Med en 40-timmars kryssning till Riga får du hela 6 timmar i land till att upptäcka Lettlands huvudstad.

Riga är den mest befolkade staden i Baltikum och ligger på landets västra kust, i en bukt mot Östersjön.
Riga är en mycket vacker stad med en rik historia och ett besök här är väl värt pengarna. I staden finns det mycket att se och göra och det finns ett stort utbud av nöjen, restauranger och nattliv. Här finns helt enkelt något för alla, oavsett vad man har för smak och intressen.

Kommunikationerna i Riga är mycket bra, staden trafikeras av både spårvagn och bussar och att ta en taxi kostar inte speciellt mycket. I centrum ligger dessutom allting inom behändigt promenadavstånd.

Kryssning till Tallinn

Kryssa till Tallinn!

En 40-timmarskryssning till Tallinn med två nätter ombord och en dag i land, en perfekt kombination!

Ät gott, varva ner i relaxavdelningen, njut av underhållning natten lång och shoppa till förmånliga havspriser ombord på Tallink Siljas kryssningsfartyg Baltic Queen eller Victoria I, dessutom få uppleva en dag i Tallinn när ni kommer i hamn.

Tallinn, huvudstaden som är en spännande blandning av gammalt och nytt.
Gamla stan (Vanalinn) i Tallinn är en av de bäst bevarade hansastäderna i världen. Ett stenkast därifrån ligger stadens affärscentrum med moderna skyskrapor och lyxiga hotell, trendiga stadsdelar och stora köpcentra.